Ingrediente pentru aprox 30-40 de cookies:
un cub de Rama Maestro
3/4 pahar de zahar
1pahar si 1/2 faina
1 linguraita praf de copt
1/2 lingurita sare
1 pliculet de zahar vanilat
2 oua
3/4 ciocolata de menaj razuita sau taiata bucatele
(pahar normal de 250ml)
Mai jos vedeti ingredientele folosite de mine:
Am maruntit ciocolata cu cutitul
Margarina se scoate din frigider cu o ora inainte de a prepara aluatul, apoi se taie cubulete, se amesteca cu mixerul impreuna cu zaharul si zaharul vanilat cam 2 minute. Daca nu aveti mixer puteti folosi lingura de lemn sa le omogenizati, dar evident va dura mai mult.
Adaugam ouale si mai amestecam 2 minute.
La viteza minima adaugam faina cernuta cu sarea si praful de copt. Cand faina e incorporata perfect adaugam ciocolata si mai amestecam putin.
Cu ajutorul unei linguri si a degetelor (sau doua linguri, sau lingurite, cum vreti) punem compozitia in tava tapetata cu hartie de copt. Lasati distanta intre gramajoare! Nu le aglomerati caci cresc forte mult si se vor lipi intre ele!
Se coc aproximativ 10 minute, dar mai bine keep an eye on them, cand sunt rumeniti la margini sunt gata. Try not to overcook them! Chiar daca sunt moi se vor intari dupa ce se racesc. Dupa ce se scot din cuptor se lasa sa sa raceasaca putin in tava apoi se transfera pe un gratar de bucatarie sau farfurie sa se raceasca complet.

Photos by me.
daca ar sti lumea cat sunt de bune hmm :)
ReplyDeleteThank you babe, mai fac o tura in weekend:)
ReplyDelete