Taiem niste piept de pui fasii, il condimentam cu sare, piper, curry si il prajim intr-o tigaie cu putin ulei. Dupa ce s-a prajit scoatem carnea din tigaie.
Tuesday, November 2, 2010
I like chinese
Dupa cum spune si titlul acestei postari, imi place mancarea chinezeasca, chiar foarte mult. Asa ca din cand in cand mai incerc sa reproduc cate o reteta. Reteta de fata am gasit-o pe blogul lui Adi Hadean, este simpla si foarte gustoasa! Enjoy!
Taiem niste piept de pui fasii, il condimentam cu sare, piper, curry si il prajim intr-o tigaie cu putin ulei. Dupa ce s-a prajit scoatem carnea din tigaie.
Maruntim si legumele, adica: vreo 2 ardei capia, 2-3 catei de usturoi, un dovlecel, un zucchini si cam jumatate dintr-o capatana de varza. Punem legumele la prajit in aceeasi tigaie in care s-a prajit carnea.
Cand s-au patruns legumele (nu le prajim prea mult sa ramana crocante) adaugam carnea si putin sos de soia.
Ca garnitura fierbem cam o cana de orez cu bob lung, iar dupa ce s-a fiert il prajim intr-o tigaie bine incinsa cu putin ulei. Cand s-a prajit orezul adaugam doua oua bine batute si niste sos de soia.
La servire adaugam niste seminte de susan prajite! Pofta buna!


Taiem niste piept de pui fasii, il condimentam cu sare, piper, curry si il prajim intr-o tigaie cu putin ulei. Dupa ce s-a prajit scoatem carnea din tigaie.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
hmmm suna si arata f bn, ar trebuii sa incerc si eu..cu toate ca sunt limitat ca si maestru bucatar:P
ReplyDeleteMa bucur ca iti place! Poti incerca linistit, nu e mare filosofie:) Spor!
ReplyDelete