Thursday, October 7, 2010

Paste Akimoto

Aceasta minunata reteta apartine lui Adi Hadean si am pescuit-o de pe blogul dansului adihadean.ro care de altfel mi-a fost inspiratie la nenumarate retete. Blogul lui adi este unul dintre blogurile pe care le citesc zilnic, imi place ca posteaza foarte des si de 2-3ori pe zi dar mai ales ma incanta retetele lui minunate. Va recomand sa treceti si voi pe la el din cand in cand (ma refer la blog) pentru inspiratie sau macar pentru fotografiile minunate pe care le face Adi(apropo, recent s-a intors din Asia) Enjoy!Pe scurt:
bucatelele de piept de pui se condimenteaza cu piper, patrunjel si busuioc uscat, se pun la prajit in ulei cu doi catei de usturoi care se indeparteaza dupa 2 minute. Cand carnea si-a schimbat culoarea se adauga "o gura de sake" sau "rachiu de fructe" cum spune adi, si sos de soia. In alta tigaie se pun pastele fierte, peste care se toarna o ceasca de smantana dulce. Cand smantana a dat in clocot puneti peste carnea cu sos cu tot si amestecati bine! Sunt minunate! Pofta buna!

No comments:

Post a Comment